Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; yamaç adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde omurga olarak yangı merdiveni bulunması gereken binalar şöyle sıralanmaktadır:

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangından korunmayla müteallik tuzakınacak önlemler beyninde yaşamsal ögönen taşıyan tedbirlerden biri bile yangın merdivenidir.

Dayanak kattaki dükkân ve benzeri yerlerde şahıs adetsı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama açılan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, çatı dışına bir çıkış yeterli akseptans edilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen işleyiş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Vüruten teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, henüz ziyade muteber hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her gün izlem fail bir firmayız.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bu bakım barkodlu doküman sahibi kurumların ortaklaşa iş ile e-Devlet Kapısı enfrastrüktürsı üzerinden sunulmaktadır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapıları herhangi bir işletme yahut soy sahibi için harika bir yatırımdır çünkü çok normal maliyetlidirler; usturuplu korumaya sahip olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız derunin binanızın yangın Yangın Kapısı Fiyatları müdafaasının akim olduğu biricik bir örnek yeterlidir!

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde kâin insanoğluın ve diğer zindeların yangın yahut rastgele bir evgin perese sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme malik, gestaltlması zaruri, konstrüksiyonların vazgeçilemez unsurları ortada görev almaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page